Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ακούστε την Καινή Διαθήκη

Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ηχογραφημένη στη δημοτική γλώσσα σε Μp3.
Τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης μεταφρασμένα στην δημοτική γλώσσα με την έγκριση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων, ηχογραφήθηκαν και επενδύθηκαν μουσικά, προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να τα ακούσουν όπου κι αν βρίσκονται.
Κάντε κλικ στην εικόνα.
24 ώρες πνευματικού ταξιδιού στην ελπίδα που μόνον ο Ιησούς Χριστός μπορεί να δώσει στον σύγχρονο άνθρωπο που ασφυκτιά σ' έναν κόσμο χωρίς ελπίδα που φαίνεται πως βαδίζει στην καταστροφή.
24 ώρες προσευχής, προβληματισμού και ανάσας ζωής, ακούγοντας το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο όλων των εποχών.
Η έκφραση "Καινή Διαθήκη" προέρχεται από τον ίδιο τον Κύριό μας τον Ιησού Χριστό, ο οποίος τη βραδυά του μυστικού δείπνου είπε: "τοῦτο γάρ ἐστι τὸ αἷμά μου τὸ τῆς καινῆς διαθήκης τὸ περὶ πολλῶν ἐκχυνόμενον εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν.(Μτ.26,28) Το Ευαγγέλιο της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο αποτελεί την μόνη ελπίδα σ' έναν απελπισμένο κόσμο.
Περιλαμβάνει: Τα 4 Ευαγγέλια, (Ματθαίου, Μάρκου, Λουκά, Ιωάννου), τις Πράξεις των Αποστόλων, τις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου, τις Καθολικές Επιστολές, (Ιακώβου, Πέτρου, Ιωάννου και Ιούδα) καθώς και την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Η μετάφραση στη δημοτική γλώσσα έγινε από τους Καθηγητές κ.κ. Βασιλειάδη, Γαλίτη, Γαλάνη, Καραβιδόπουλο που έγινε για λογαριασμό της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου